Vele alleenstaanden hebben nood aan contacten met anderen en kennen hiervoor meestal enkel maar de commerciële circuits. De meeste zijn deze commerciële initiatieven echter beu maar zouden toch graag een plek hebben om rustig andere alleenstaanden te ontmoeten.

Het Vrijzinnig OntmoetingsCentrum Mechelen was zich tien jaar geleden bewust van deze problematiek en richtte daarom maandelijks een praatcafé in, enkel toegankelijk voor alleenstaanden.

Uit dit praatcafé groeiden andere initiatieven waaronder natuurwandelingen, museum of toneelvoorstellingen bezoeken, gezamenlijk naar optredens of fuiven gaan, en nog veel meer. Alle initiatieven komen van de bezoekers zelf, de organisatie wordt gedragen door de alleenstaanden bijgestaan door oud-leden.

Iedereen, vrijzinnige of andersdenkende, is welkom. Vereiste is wel dat men alleenstaande is.

Op dit ogenblik zijn er voorlopig, om organisatorische redenen, geen bijeenkomsten in het kader van dit 'Praatcafé' gepland.

Wel kunnen singles zich aansluiten bij de andere activiteiten van onze vereniging. Wij houden u op de hoogte wanneer het 'Praatcafé' weer operationeel is.

Voor meer info kan je telefonisch altijd terecht op de volgende telefoonnummers:
+32 496 52 26 41 of +32 475 70 94 46

Per e-mail: singles@vrijzinnigmechelen.be

 
   

© 2006 • Alle rechten voorbehouden • Ontwerp & ontwikkeling: No nonxense